KALLIGRAFIA

Kalligrafia on mindfullness -harjoitusta

Olen aina rakastanut piirtämistä ja käsin kirjoittamista. Minulla on valokuvamuisti, joten sekä estääkseni tylsistymistäni että tehostaakseni oppimista, tein tenttimuistiinpanoistani jonkin asteisia taideteoksia.

Koska kirjoittaminen on ajattelemista ja kokonaisuuksia on välillä vaikea hahmottaa, olen koko työurani tehnyt lähes kaikki muistiinpanoni, mindmapit, hahmotelmat ja hajatelmat käsin. Kädenliike auttaa keskittymään.

Koronan iskettyä ja aikataulujeni vapauduttua, olen käynyt useita kalligrafiakursseja. Kalligrafia on mindfullness -harjoitusta parhaillaan. On mahdoton ajatella mitään muuta kuin kiehkuroita, viivoja ja kynän terän liukumista paperilla, kun keskittyy kalligrafiaan.

Anna ja Myy - Kalligrafia valokuva
Anna ja Myy - kalligrafia

Harrastuksellani on blogi

Harrastuk- sellani on blogi

Kirjoitan kalligrafiasta myös harrastusblogia rennoin rantein, ilman tiukkoja aikatauluja. Blogista voi käydä etsimässä harjoituksia oman käsialan parantamiseen, hakea askarteluohjeita, etsiä inspiraatiota hääkalligrafiaan ja käydä lukemassa kalligrafian ihmeellisestä maailmasta. Kaikki muu elämässäni on aikataulutettua ja tavoitteellista, joten päätin, että bloggauksen ei tarvitse olla.

Kirjaimillani on sometilit

Piilotetun aarteen Johanna Janhonen tilasi minulta personoituja digitaaliseksi muutettuja sanoja verkkokauppaansa. Sanoja, kuvia ja sanontoja voi käyttää mm. sosiaalisessa mediassa valokuvien päällä.

Käy ostamassa käsinkirjoitettuja ja -piirrettyjä digitarroja Piilotetun aarteen verkkokaupassa.

Olen tehnyt useammallekin asiakkaalle käsintehtyjä kylttejä, joiden tarkoitus on pysäyttää katukuvassa ja saada ihmiset huomaamaan liikkeen tai ravintolan. Erityisesti kivijalka-asiakkaani ovat olleet tyytyväisiä. Ohikulkijat usein pysähtyvät kuvaamaan kylttejä.

Teen mielelläni tilauksesta kalligrafian tilaustöitä, kuten liitutauluja, kylttejä, surunvalitteluita, digitoituja tekstejä, posti- ja onnittelukortteja, paperi- ja digituotteita. Olen myös pitänyt pienkursseja erilaisille ryhmille tyky-päivinä tai etänä pienenä ohjelmanumerona. Tarvikkeet voi lähettää postissa jo etukäteen.

Handwritten in Helsinki Instagramissa

Pyydä kirjaimistani tai koulutuksistani tarjous.
Autan mielelläni.

Teokset ovat vielä halpoja, koska olen vasta mestaria etsivä oppipoika.

Pyydä kirjaimistani tai koulutuksistani tarjous.
Autan mielelläni. Teokset ovat vielä halpoja, koska olen vasta mestaria etsivä oppipoika.

Anna ja Myy - markkinointiapu
Anna ja Myy - kalligrafia printti
Anna ja Myy - Kalligrafia valokuvissa