TYÖNÄYTTEITÄ
TYÖ- NÄYTTEITÄ

hyvä sisältö myy ja vaikuttaa

Olen viimeisten vuosien aikana suunnitellut, tuottanut ja kirjoittanut valtavan määrän markkinointimateriaalia pienille ja suurille yrityksille sekä ministeriöille ja virastoille. Repertuaariini kuuluu konsepti- ja sisältöstrategiasuunnittelu sekä sisällöntuottaminen uutiskirjeistä artikkeleihin ja esitteistä mainosmateriaaleihin.

Teen myös sosiaalisen mediaa päivittäin.

Katso alhaalta referenssit.

Anna ja Myy - Markkinointi

Työnäytteet:

Ilona Voltti

Vaatesuunnittelija Ilona Voltti halusi asialliset, mutta myyvät sisällöt yrityksensä sivuille. Pioni+ valmistaa Ilonan suunnittelemia kotimaisia pluskoon vaatteita.

PRH, vuosikymmenen tavaramerkit

Pitäisikö tähän kirjoittaa myös PRH Case liittyen?

PRH vuosikertomus Aku Ankka

uutiskirjeet

Olen kirjoittanut kymmeniä uutiskirjeitä mm. Lojaalille, Traficomille, Markkinointitoimisto Kitchenille, SOKOS-hotelleille, Ulkomainosliitolle jne.

Haamubloggaukset

Haamubloggauksia kysytään jatkuvasti. Yrittäjillä on kiire, mutta joku asiakkaita kiinnostava aihe mielessään, joten kirjoitan heille usein blogikirjoituksia heidän puolestaan.

Mana Gaia tekee esteettisiä kauneushoitoja, joten kirjoitin heille lyhyen artikkelin kauneushoitojen filosofiasta.

Anna ja Myy - valokuvaus henkilökuvat

Valokuvaus ja muu toiminta

Valokuvaan ja kirjoitan artikkeleita myös paikallislehteen harrastuksena, että pääsen näkemään elämää ja jännittäviin paikkoihin, kuten penkkareihin, kaupunkisotaharjoituksiin, Vene-messuille jne. Kirjoittaminen ja ajattelu sujuu paremmin, kun välillä käy keräämässä kokemuksia ja tapaamisia, mistä ammentaa.

Muita referenssejä